Om Os

voguesmykker.com er officiel onlineforhandler for fire af de mest internationalt kendte juvelerer, Pandora, Swarovski, Vivienne Westwood og Shamballa Jewels. Vi kan tilbyde alle vores kunder smukke stykker fra forenklede perler og charms til sættearmbånd, halskæder, øreringe og ringe til en bred vifte af lejligheder og imødekomme en lang række personlige smag og præferencer.

Vi er stolte af vores evne til at levere de bedste priser, mest varierede udvalg og fineste service i godt over fire år. Vores mål har og altid vil være at tjene vores kunders tillid og tilfredshed. Vi forstår, at dette betyder at give den perfekte kombination af konkurrencedygtige priser, et ærligt og pålideligt korps af kundeservice specialister, der altid er klar til at hjælpe.

Vores succes gennem årene skyldes vores loyale engagement til vores kunder. Uanset om du handler hos os for første gang eller er en værdsat gentagekunde, er vi her for at gøre din indkøbsoplevelse så let, pålidelig og særligt sjov som muligt. Men lige så vigtigt for os er, at du er komfortabel og sikker på at handle med os. Du kan altid nå ud til vores professionelle kundeservice afdeling online.

Husk, at alle transaktioner digitalt krypteres ved hjælp af de nyeste teknologier, og vi deler aldrig dine oplysninger.

Vores missionerklæring

    At tilbyde de bedste smykker til gode priser.
    At bringe højgadekvalitet af service til internettet.
    At handle som en autoriseret forhandler af alle mærker, der sælges online.
    For at sikre shopping på voguesmykker.com er det enkelt og sikkert.
    At levere dit køb hurtigt og effektivt.
    For at give en no-fuss eftersalgsservice.

Shamballa Jewels

København - Mads og Mikkel Kornerup har længe delt en passion for smykker. Dens naturlige forbindelse til deres rejser og rejser gennem Nepal, Indien, Thailand og Indonesien førte dem til at kombinere de stærke og gamle symboler for østlig spiritualitet med den vestlige verdens luksus. 'Shamballa' refererer til en mytologisk skjult dal i Himalaya, hvor oplyste og medfølende mennesker bor. Det repræsenterer også den stærke kraft, når kreativiteten springer i et rent, bevidst sind. Deres smykker er beregnet til at udløse nysgerrighed, da bæreren finder deres 'shamballa' indenfor.

Shamballa Jewels stræber efter at genskabe et mytisk sted levende med skabelsens energi. Filosofien er central for vores smykker, der er stemningsfulde for åndelige ikoner, symboler og bønner, der er brugt siden tidens begyndelse. Dette smykke opfordrer dig til at finde din indre Shamballa.

Vivienne Westwood

Dame Vivienne Westwood sikrede alle øjnene var på Storbritannien i 1970'erne, da hun spydte punkbevægelsen med dekonstruerede og kontroversielle modearter. Denne oprørske og revolutionerende stil definerede æraen, og i dag bevarer Westwoods design et element af den ungdommelige energi og trængende indstilling. Dette kombinerer med udsøgt skræddersyning, der trækker inspiration fra hele historien, hvilket betyder, at samlinger er en dejlig sammenstilling af traditionelle suitingsteknikker og udsagnsmotiver.

Vivienne Westwood smykker bringer en ånd af irreverence til sofistikeret moderne stil. Farfetch-kollektionen er udstyret med det britiske mærke's kendetegnende orbmotiv modregnet af rige juveltoner. Forvent fine smykker med elegant detaljer sammen med punk-centriske androgynøse designs til en overdådig finish til bydesign.

Om Swarovski

Swarovski blev grundlagt i 1895 i Østrig og designer, skaber og markedsfører krystalkollektioner af høj kvalitet som smykker, tilbehør, dekorative artikler til hjemmet, ornamenter og figurer. Swarovski har en global rækkevidde og viser sine mousserende krystalprodukter via et netværk af egne butikker og detailpartnere samt Swarovski hjemmeside og onlinebutikker.

Swarovski krystal giver en enestående gave. Naturligvis strålende, de fashionable sølvtone halskæder, armbånd og øreringe har vist sig mest succesfulde. Sande iøjnefaldende, cocktailringe beordrer stykker af upåklageligt håndværk. Swarovski smykker øger virkelig kreativt selvudtryk.

Swarovski krystal smykker fejrer også årets specielle gavegaver, fra Valentinsdag og Morsdag til festsæsonen, der giver den perfekte gave til en elsket, der vil skatte deres glitrende souvenir i de kommende år.

Swarovski mode smykker illustrerer levende mærkeets løbende søgen efter kreativitet, innovation, skønhed og perfektion.

I mere end et århundrede har Swarovski-krystaller sat nye standarder i moderne design. I hver nye samling når Swarovski krystal smykker nye højder af inspiration og individualitet. De unikke smykker skaber forbedres hver sæson med en række strålende farver, materialer og patenterede teknikker, som mærket har udviklet til konsekvent at udvide og overskride sin etablerede kvalitet og særpræg.

PANDORA Disney Collection

PANDORAs smukke Disney smykkesamling med Mickey og Minnie er en fantastisk måde at være stilfuldt på, mens du nyder og fejrer de DISNEY-figurer, du kender og elsker.

Den smukt designet PANDORA DISNEY Collection er inspireret af nogle af Disneys mest elskede figurer. Fra ikoniske billeder af Mickey Mouse og Minnie Mouse til tegnene elsker du som Elsa, Olaf, Ariel fra Disney Classics som Frozen, Beauty and the Beast og mange mange flere. PANDORA Disney-kollektionen er både på trend og nostalgisk, den perfekte tilsætning til ethvert PANDORA charmarmbånd.

Den nye Disney PANDORA Smykker Collection har sterling sølv og 14K guld smykker, der inkorporerer PANDORA kvalitet og håndværk med Disney's eventyrdesign.

Et stort antal af de nye stykker, herunder sterling sølv karakter dangles, kan tilføjes til et PANDORA armbånd eller båret på en halskæde til et strejf af klassisk Disney-stil. For eksempel, de håndblæste Murano glas charme med legende Mickey Mouse detaljer og Minnie Muss signatur stil, klassikerne tilføje pops farve og mønster til halskæder, armbånd og armbånd.

PANDORA har introduceret nye pavé charms som en del af samlingen, Mickey og Minnie dangles, smukke sterling sølv karakterklip og en openwork charme med den øjeblikkeligt genkendelige silhuet af Mickey Mouse.

Mind de aspirerende elementer i både PANDORA og Disney mærkerne med de to-tone "Believe" og "Dream" openwork designs og et sterling sølv "Be Magical" hjerte.

MICKEY MOUSE & MINNIE MOUSE

En verden af sjov og latter venter med farverige mousserende sterlingsølv og 14 k guld smykker inspireret af en af Disneys mest ikoniske par, Mickey & Minnie.

ENCHANTING FAIRY TALES

Klassiske kærlighedshistorier bevæger os, de inspirerer os. Prinsessen og prinsen, romantisk og drømmende, og et sted hvor drømme bliver til virkelighed.

CINDERELLA

Den klassiske fortælling, nedtonede Cinders er hjulpet af sin fairy gudmor og gør det til bolden, hvor trods hendes steds mor og søsters søster Cinderella finder hendes prins charmerende. Den indviklede græskar træner, fortryllet kjole og glitrende tøfler er blændende symboler, så længe du tror, at noget kan ske.

FROSSET

Søsterlig kærlighed kommer til liv i den moderne klassiker. En hyldest til et ubrydeligt kærlighedsforhold mellem søstre, som gør det muligt for Elsa og Anna at overvinde alle hindringer. Farverige blomster detaljer og indviklede krystal design i sølv og 14k guld fortæller den opløftende fortælling om Anna og Elsa.

FAIRY TALE PRINCESSES

Verden af Disney Prinsesser kommer til liv med en række smukt udformede PANDORA charms. Oplev og fejr det hele, majestætiske tiaras, fantasifulde kjoler, din favorit og mest elskede heltemænd kommer til liv i The PANDORA DISNEY Smykkekollektion.

PANDORA Rose Collection

PANDORA Rose Collection er skabt med en unik blanding af rosentonemetaller. Den er hurtigt stigende i popularitet for sin smukke, unikke look og appel. Dette er en designer, der er blevet verdensberømt for sine tilføjelser til charme armbånd traditionen, har bidraget til en tendens, der hurtigt har fået på internationalt plan. Mens de er blevet berømte for deres indviklede og mesterligt designede charme, er deres Rose Collection ingen undtagelse. Du kan forvente god kvalitet og et smukt udseende med hvert stykke af dette udvalg, hvilket hjælper dig med at oprette smykker, som du vil elske på ingen tid!

Vi har et stort udvalg af charme lige fra vores samling for at hjælpe dig med at finde det perfekte udseende. Tilføj et smukt stykke rose tone smykker til dit yndlings charm armbånd eller halskæde med disse fantastiske muligheder fra PANDORA Rose Collection. Hvis du leder efter en gave til nogen speciel i dit liv, vil et intrikat hjerte charme være et godt valg. Radiant krystal og skinnende cubic zirconia vil fuldføre udseendet og tilføje et højt niveau af elegance til ethvert smykke. For noget mere afslappet, traditionelle geometriske former som hjul, hoops, tønder og mere skaber et fantastisk, men minimalistisk design, der kan nydes i enhver situation.

Hvis du er på udkig efter en komplet pakke, indeholder PANDORA Rose Collection også forskellige smykketyper, der passer til og smager. Alluring rosentoner ringe komplet med besat gems ville smelte ethvert hjerte, og steg armbånd og halskæder vil gøre en god start til ethvert udseende. Rose øreringe vil gøre et godt tilbehør til ethvert outfit, der giver en elegant pink touch, der vil skille sig ud uden at være overbærende. Der er noget, der passer til en pinkroser i denne flotte samling, med mange muligheder for hvert smykke. Du kan finde dit næste yndlingsstykke på ingen tid!