Plejeinstruktioner

Vi anbefaler, at kunder fjerner smykker før de går i seng eller deltager i fysisk aktivitet. Eksponering for visse hårde kemikalier eller miljøer vil resultere i at kompromittere integriteten af dine smykker. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til følgende: sved, parfume, rengøringsmidler, klor, saltvand og sølvpuds.

Rengøring Af Dine Smykker

Hæld en lille smule mild sæbe i lunkent vand og brug en lille, blød tandbørste til at rense dine smykker. Tandbørster er ideelle til rengøring af smykker med indviklede detaljer, som ellers kan være vanskelige at rengøre. Hvis snavset er svært at fjerne, sug smykker i rent vand. Denne særlige rengøringsmetode bør ikke bruges til at rense smykker med dyrkede ferskvandsperler (se Kultiverede ferskvandsperler for flere detaljer).

En sølv-polering klud er et godt værktøj til at gøre dine sterling sølv smykker skinne igen, hvis stykkerne er blevet sløv. Det vil dog ikke fjerne ridser. Sølvpudseklude kan købes hos smykkerforhandlere eller din lokale guldsmed.

Din autoriserede Smykker forhandler er glad for at tilbyde smykker rengøringstjenester skræddersyet specielt til dine købte produkter.

Læder Armbånd Stilarter

Beskyt din investering - når du har valgt en stil til dine læderarmbånd, er det bedst at forlade dem på den måde! Læder strækker sig og kan tabe form og farve, når flettet og knyttes ofte.

PANDORA Rose™

Disse innovative produkter fortjener særlig pleje, så følg venligst vores anbefalinger for at sikre, at de forbliver smukke og varige keepsakes af dine uforglemmelige øjeblikke.

Oprethold den smukke skinne og unikke finish ved at polere PANDORA Rose ™ produkter med en blød klud. Damp kluden i lunkent vand, tilsæt en lille smule mild sæbe og gnid forsigtigt på smykker. Skyl med rent vand og klappet tørt med en blød klud.

Hvis smykker er særligt beskidte, blød i 5 til 10 minutter. Anvendelse af sølvpoleringsvæsker, sølvdips, ultralydsrensning og en tumbler bør undgås.

PANDORA polertøj med rengøringsforbindelse anbefales ikke til PANDORA Rose ™ smykker. Udsæt ikke smykker til hårde kemikalier, parfumer, lotioner og fjern smykker før badning eller svømning.

Bemærk venligst, at den varme pink-hued farve kan intensivere med alderen på grund af tarnishing, der tilføjer til smykkens smukke vintage appeal. Det er normalt, at finishen slides over tiden. PANDORAs garanti dækker ikke dette slid.

Opbevaring Af Dine Smykker

Smykker bør opbevares væk fra naturligt sollys og varme, i en beskyttende (foret) smykkeskrin eller en tarnresistent pose. Det kan også opbevares i en plast lynlås taske lavet af Mylar eller polyethylen. Brug aldrig polyvinylplastposer, såsom skraldespand, da de indeholder svovlforbindelser, eller gummibeholdere, der vil gøre sterling sølv beskadige hurtigere og muligvis blive svarte. Gem ikke dine smykker på badeværelset.

Bemærk venligst, at vores smykkeskrin ikke er lavet til længerevarende opbevaring, da de ikke er lufttætte, og at tarnishing vil ske over tid.

Årlig Service Guld og sølv er bløde metaller og bæres med brug. Dette gælder for alle ægte smykker. Afhængigt af brugsgraden anbefales det, at dine smykker inspiceres mindst en gang om året af en guldsmed. Især er det vigtigt, at klemmer, monteringer og lodning kontrolleres.