I 2001 designet Mads Kornerup det, der er kendt i dag som det ikoniske Shamballa armbånd. Armbåndet bestod af diamantbeskyttede guldperler, som blev styrket sammen af ​​den gamle makramé-teknik. Sammen udviklede brødrene armbåndsdesignene yderligere, og de har siden udvidet vores repertoire til at omfatte ringe, øreringe, manchetknapper og halskæder. I dag forbliver ånden i Shamballa Jewels lige så stor som innovation og tradition.
Shamballa armbånd er inspireret af den buddhistiske mala, som bruges til at tælle hvert åndedrag eller hver reciteret Mantra. Tællingen af ​​vejrtrækninger eller mantraer kan i sidste ende føre til fuld blomstring af ens potentiale. Mange andre traditioner bruger lignende åndedrætsmetoder, og alle har én ting til fælles: at slappe af sindet ved at lytte til vejret. Stjernen i Shamballa-mærket på vores smykker er en erklæring om høj kvalitet og håndværk.
Lavet fra 18 ct. guld, hvide G / VS diamanter, farvede diamanter, ædelsten og klasse A-B perler, vores smykker er sat, poleret og flettet i hånden. I hvert Shamballa-armbånd vil en Shamballa-stjerne være til stede. Stjernen er en påmindelse til hjernen om, at kroppen udstråler varme og lys og er lavet af lignende spørgsmål som stjernerne i vores himmel. Ligesom en stjerne skinner, kan vi også skinne, og et ægte smil skinner det lyseste.
Stjernemusiker Jay Z var den første til custom order en Shamballa Armbånd. I dag er Karl Lagerfeld, HRH Kronprinsesse Maria af Danmark, HRH Kronprinsesse Mette Marit i Norge, Carine Roitfeld, Gwyneth Paltrow, Diane Von Furstenberg og Giorgio Armani blandt de kræsne samlere af vores smykker.
Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5