Om Armbånd
Swarovski armbåndsopsamlingen indeholder delikat raffinerede armbånd og dristige avantgarde-kæder i et fantastisk udvalg af krystalfarver og polerede materialer designet til den moderne kvinde.
Fra elegante romantiske rhodium eller forgyldte armbånd med krystal pavé-accenter til smarte bykæder, viser Swarovski armbånd den moderne luksusfilosofi og det innovative smykkedesign, som mærket er kendt for. Samlingen udvikler sig kontinuerligt hver sæson og integrerer de nyeste designteknikker og -stile og har et slående udvalg af sæsonbestemte farvekrystaller, der afspejler de nyeste stilarter og trends.
Swarovski armbånd kan bæres som et tilbehør til dagtimerne eller et stedsnøgle om natten og kan perfekt parres med en matchende halskæde eller øreringe og tilføje glitrende glans til enhver lejlighed.
Swarovski armbånds kollektionen er en uundværlig tilføjelse til enhver stilfuld kvindes garderobe. Hver undtagelsesvis skabt stykke viser mærkeets berømte præcisionsskårne krystal og afspejler lysets skønhed.
Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2