Udvekslinger og Refusion

Returnerer og Refunderer

Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit køb, eller det ikke opfylder dine krav, kan du returnere det til os i sin oprindelige tilstand og emballage senest 30 dage efter datoen du modtog det, og vi udsteder en bytte eller en fuld refusion for den pris, du har betalt for varen (se vores refusions- og udvekslingspolitikker). Medmindre der er fejl, kan vi ikke acceptere tilbagelevering af smykker, der er blevet båret, personliggjort eller justeret. dette omfatter ringe, der er blevet personliggjort ved hjælp af voguesmykker.com graveringstjeneste.

Bemærk venligst: Vi kan ikke acceptere tilbagelevering af øreringe til huller i ørerne under nogen omstændigheder, medmindre det er defekt.

Varer skal returneres senest 30 dage efter modtagelsen. Hvis der returneres varer efter dette tidspunkt, er vi inden for vores ret til at nægte en refusion, men kan være villige til at byde på en udveksling, forudsat at den er i uberørt stand.

Vær opmærksom på, at varer købt via tilbagebetalingswebsteder kan returneres inden for samme 30 dages periode, men cashback vil ikke blive betalt på disse ordrer.

Er det usandsynligt, at du modtager et produkt, der er defekt, har været beskadiget i transit eller ikke er det du bestilte så kan du returnere det til os for udveksling eller fuld refusion inden for 30 dage efter modtagelsen. Under disse omstændigheder vil vi også refundere dig de afholdte omkostninger og returnere varen til os. Hvis du returnerer et produkt til os, fordi det er ukorrekt, refunderer vi kun dine fragtomkostninger, hvis varen er forkert gennem en fejl fra vores side, og ikke hvis varen var fejlagtigt bestilt af dig selv.

Denne returneringspolitik påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Sådan returnerer du et produkt

Varer skal returneres i deres originale emballage og med alle hæfter, garantier og produktmærker, hvis de er vedhæftet.

For at gøre det muligt for os at behandle din retur mere effektivt, beder vi dig downloade og udskrive en returblanket for at forklare, om du ønsker en udveksling eller en refusion. Husk at medtage dit bestillingsnummer på formularen, så vi kan spore din ordre på systemet. Hvis en vare returneres uden returblanket, så kan vi, hvis vi er i stand til at spore din ordre på systemet, kontakte dig via telefon eller e-mail for at fastslå årsagen til retur. Hvis vi ikke hører tilbage fra dig inden for 30 dage, forbeholder vi os ret til enten at returnere varen til dig eller, hvis varen kvalificerer, behandle en refusion minus 60,00 administrationsgebyr.

Retur skal sendes via en forsikret og sporbar metode, såsom DHL eller Special Delivery, da vi ikke kan holdes ansvarlige for varer, der mangler i posten og ikke når os. Hvis du bruger DHL eller Special Delivery, så kan du tjekke for at se, om vi har modtaget din pakke på Royal Mail hjemmeside's spor og spor 'facilitet. Hvis en pakke forsvinder og aldrig når os, er det dit ansvar at kræve for varen fra DHL eller den benyttede kurer. Bemærk venligst, at hvis du ikke betaler nok porto til pakken, og vi skal betale et gebyr for at modtage det, skal vi trække det beløb plus et 60,00 administrationsgebyr fra enhver restitution.

Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Vores udvekslingspolitik

Vi vil gerne bytte dit emne så længe det returneres i uberørt stand og opfylder kriterierne for at returnere en vare som beskrevet ovenfor.

I returformularen, der ledsager dine uønskede varer, beder vi dig om at medtage detaljer om hvilket emne du ønsker at bytte det til og også dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

Hvis der er ekstra gebyr at betale, kontakter vi dig, så der kan foretages betaling via telefon.

Hvis der er en delvis restitution forfalder, krediteres dette tilbage på kortet, der blev brugt til den oprindelige transaktion. Hvis du bytter til en vare med lavere værdi, forbeholder vi os ret til at tilføje et administrations- og postgebyr til prisen på den udskiftede vare. Hvis dette er tilfældet, kontakter vi dig for at informere dig om dette.

Denne udvekslingspolitik påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Vores tilbagebetalingspolitik

Når vi modtager et produkt, der returneres til os for refusion og er tilfreds med sin betingelse og årsagen til returnering, vil vi behandle en refusion for det fulde beløb, der blev betalt for varen i samme betalingsform og konto, der oprindeligt blev brugt til købet. Hvis du ikke har modtaget din refusion inden for 7 arbejdsdage efter at have modtaget dit produkt, så kontakt os venligst. Hvis vi har aftalt at refundere de postomkostninger, der er afholdt, returnerer et produkt til os, sker dette i form af en check.

Hvis du returnerer en udvekslet vare til refusion, forbeholder vi os ret til at opkræve et administrationsgebyr på 60,00 for at dække vores ekstra porto omkostninger.

Denne tilbagebetalingspolitik påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Graverede varer

Hvis en vare er blevet indgraveret eller på anden måde tilpasset, kan vi ikke byde på en udveksling eller give fuld refusion, medmindre du har modtaget en fejlbehæftet vare, og vi er ansvarlige for den pågældende fejl. Bemærk, at du, kunden, er ansvarlig for at give en præcis og korrekt stavet besked for at vi kan grave. Vi kan tilbyde 50% refusion på indgraverede smykkestykker.

Fejlede punkter

I det usandsynlige tilfælde, at dit produkt udvikler en fejl inden for en kort og rimelig periode fra modtagelsen, kan du returnere den til os, og hvis vi finder det defekt, skal vi bytte det til dig. Hvis fejlen skyldes overdreven slitage eller utilsigtet skade, er du dog ikke berettiget til bytte. Hvis det viser sig at være defekt, refunderer vi også dine postudgifter i form af en check. Vær opmærksom på, at vi ikke kan foretage konkrete løfter om at udveksle en vare eller udstede en postrestitution, indtil vi har set og vurderet varen.